+381 63 505108 office@whiteboard.rs

Prilagodite svoju Belu tablu!

Svaka Bela tabla je potpuno prilagodljiva. Dvoslojna folija obezbeđuje jedinstven kvalitet u okviru pristupačnih tržišnih cena. Možemo dodati ime kompanije ili logo. Promenite izgled ili bilo kakve promene koje su vam potrebne.

PDF

Vašu ideju u elektronskom obliku pošaljite na office@whiteboard.rs. Odgovorićemo Vam u sto kraćem vremenskom roku.

PONUDA

Na osnovu vaše ideje i nacrta pripremićemo odgovarajuću ponudu i prosledićemo Vam je u elektronskom obliku. Nakon Vaseg odobravanja pristupicemo izradi bele magnetne table po vašoj meri.

IZRADA

Svi naši proizvodi su urađeni po visokim kriterijumima i standardima izrade. Uz naše savete, sugestije i Vaše zahteve, napravićemo najoptimalnije rešenje Vaše Bele table.

PROIZVOD

Dobićete personalizovan alat za prezentaciju. Bilo da su magnetne, pokretne, posebnih dimenzija, u boji, štampane itd.

Saradnja

Iskustvo koje smo stekli tokom višegodišnje saradnje sa mnogim firmama omogućava uspostavljanje razumevanja i saradnju na obostrano zadovoljstvo. Neki od klijenata koje koriste naše table su Hutchinson, Tondach, Potisje Kanjiža, Agencija za ruralni razvoj -Indjija, Avito Comp.Ltd, SBB, United.cloud i drugi.

Katalog proizvoda

Uradili smo mnogo toga. Ali smo i dalje željni izazova. Potrebna su nam nova, sveža, hrabra dizajnerska rešenja. Pogledajte dosadašnje proizvode.

Kvalitet

Kada su u pitanju Bele magnetne table po meri, naše višegodišnje iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna rešenja.

Poručite vašu tablu jos danas!

Imate potrebu da se iskažete i prezentujete svoje ideje? Iskoristite mogućnosti koje pruža Whiteboard Studio i kreirajte svoju Belu magnetnu tablu po meri još danas.

Budite slobodni, pitajte!

Prosledite nam upit za bilo koji proizvod i imaćete najbolje uslove u roku od 24h. Ušteda vremena i novca – dobijate kompletan proizvod po sistemu “ključ u ruke”.