Heijunka table

Svaka Heijunka tabla je potpuno prilagodljiva. Promenite izgled ili bilo kakve promene koje su vam potrebne kako bi pospešili napredak u oblastima kao što su kvalitet i rešavanje problema.

Heijunka je japanski termin za opisivanje “balansiranja – nivelisanja proizvodnje”.Postoji razlog što je Heijunka blok u temeljima Toyota kuće, ili Lean kuće, kako je neki zovu. Kratak odgovor je stabilnost u radu.

Svi naši proizvodi su urađeni po visokim kriterijumima i standardima izrade. Uz naše savete, sugestije i Vaše zahteve, napravićemo najoptimalnije rešenje Vaše organizacione table.

Galerija

Uradili smo mnogo toga. Ali smo i dalje željni izazova. Potrebna su nam nova, sveža, hrabra dizajnerska rešenja. Pogledajte dosadašnje proizvode.

Poručite vašu tablu jos danas!

Imate potrebu da se iskažete i prezentujete svoje ideje? Iskoristite mogućnosti koje pruža Whiteboard Studio i kreirajte svoju belu magnetnu tablu po meri još danas.

Budite slobodni, pitajte!

Prosledite nam upit za bilo koji proizvod i imaćete najbolje uslove u roku od 24h. Ušteda vremena i novca – dobijate kompletan proizvod po sistemu “ključ u ruke”.