+381 63 505108 office@whiteboard.rs

Bezbednosna tabla

Svaka bezbednosna tabla je potpuno prilagodljiva. Dvoslojna folija obezbeđuje jedinstven kvalitet u okviru pristupačnih tržišnih cena. Promenite izgled ili bilo kakve promene koje su vam potrebne kako bi pospešili napredak u oblastima kao što su kvalitet i rešavanje problema.

“Vizuelna kontrola obezbeđuje informaciju za vođenje svakodnevnih aktivnosti. Poboljšava bezbednost zaposlenih, kupaca i osoblja.”

Svi naši proizvodi su urađeni po visokim kriterijumima i standardima izrade. Uz naše savete, sugestije i Vaše zahteve, napravićemo najoptimalnije rešenje Vaše magnetne table.

Galerija

Uradili smo mnogo toga. Ali smo i dalje željni izazova. Potrebna su nam nova, sveža, hrabra dizajnerska rešenja. Pogledajte dosadašnje proizvode.

Poručite vašu tablu jos danas!

Imate potrebu da se iskažete i prezentujete svoje ideje? Iskoristite mogućnosti koje pruža Whiteboard Studio i kreirajte svoju belu magnetnu tablu po meri još danas.

Budite slobodni, pitajte!

Prosledite nam upit za bilo koji proizvod i imaćete najbolje uslove u roku od 24h. Ušteda vremena i novca – dobijate kompletan proizvod po sistemu “ključ u ruke”.