+381 63 505108 office@whiteboard.rs

Gemba Tabla

Svaka Gemba tabla je potpuno prilagodljiva. Dvoslojna folija obezbeđuje jedinstven kvalitet u okviru pristupačnih tržišnih cena. Promenite izgled ili bilo kakve promene koje su vam potrebne kako bi pospešili napredak u oblastima kao što su kvalitet i rešavanje problema.

Japanska reč koja označava “stvarno mesto“ ili mesto na kojem se odvijaju prave akcije. U poslovanju, GEMBA, podrazumeva prostor na kojem se izvršuju aktivnosti koje stvaraju dodatu vrednost. U proizvodnji, GEMBA, podrazumeva prostor gde se vrši proizvodnja.

Učinite napor i idite među ljude, materijale, mašine i slično, što u konačnom efektu znači idite među probleme.” Autor Masaaki Imai.

Svi naši proizvodi su urađeni po visokim kriterijumima i standardima izrade. Uz naše savete, sugestije i Vaše zahteve, napravićemo najoptimalnije rešenje Vaše gemba table.

Galerija

Uradili smo mnogo toga. Ali smo i dalje željni izazova. Potrebna su nam nova, sveža, hrabra dizajnerska rešenja. Pogledajte dosadašnje proizvode.

Poručite vašu tablu jos danas!

Imate potrebu da se iskažete i prezentujete svoje ideje? Iskoristite mogućnosti koje pruža Whiteboard Studio i kreirajte svoju belu magnetnu tablu po meri još danas.

Budite slobodni, pitajte!

Prosledite nam upit za bilo koji proizvod i imaćete najbolje uslove u roku od 24h. Ušteda vremena i novca – dobijate kompletan proizvod po sistemu “ključ u ruke”.